Informacja prasowaPoznań, 2 września 2016Dlaczego lepiej nie jeść świeżych warzyw po sezonie i czemu warto zastąpić je warzywami konserwowymi? Doskonała alternatywa dla warzyw zza oceanuPóźną jesienią i zimą, gdy o św
Kraków, 18 grudnia 2019ARTIST YOURSELF – KREATYWNE WARSZTATY Z YLANEM ANOUFA W IBIS STYLES KRAKÓW SANTORINIWe wtorek, 17 grudnia 2019, w nowo otwartym hotelu ibis Styles Kraków Santorini odbyły się kreatywne warsztaty, które
Informacja prasowaWarszawa, 13 lutego 2017Na Walentynki zakochaj się w orzechach W orzechach nie trudno się zakochać. Dlaczego? Bo są znakomitym dodatkiem do potraw słodkich i wytrawnych oraz przekąską odpowiednią o każdej
11/17/20Sportowy lockdown, czyli jak dbać o zdrowie i kondycję w nowej normalności?Pandemia Covid-19 w Polsce po raz kolejny wpłynęła na działalność branży fitness. Jednak kluby i siłownie, mimo poważnych ograniczeń, szy
Informacja prasowaPoznań, 28 listopada 2017 r.Wspaniałym deserem, który idealne sprawdzi się na randce, spotkaniu z przyjaciółmi, jak i podczas większych przyjęć jest czekoladowe fondue z owocami. Nie tylko przykuwa uwagę s
Informacja prasowa,Warszawa 31 stycznia 2018r.Jakość powietrza w Polsce pozostawia wiele do życzenia, stąd niechlubny tytuł europejskiego rekordzisty w zanieczyszczeniu pyłami. Co ciekawe, największymi trucicielami powietrza n
Informacja prasowaWarszawa, 27 kwietnia 2018Jak co roku, pierwszy majowy weekend oficjalnie uważany jest za rozpoczęcie sezonu grillowego. Upragniona majówka i możliwość grillowania jest dla wielu z nas tak ważna, że czekamy
„Biegnij Warszawo”Już tylko niecały tydzień dzieli nas od tegorocznej edycji Biegnij Warszawo, czyli imprezy przygotowanej specjalnie dla amatorów miejskiej aktywności fizycznej. Tym razem organizatorzy stawiają na rywal
Informacja prasowa TovagoPaździernik 2015Świątecznie i aromatycznie z Tovago – NOWOŚĆNiepowtarzalny, korzenny smak, któremu nie oprze się żaden łasuch – to znak rozpoznawczy piernika. A gdyby tak aromatyczność teg
4 czerwca 2019 r.Za 30 lat ludziom zabraknie jedzenia – jeśli biznes nie będzie lepiej współpracować z naukowcamiW 2050 roku ludność na Ziemi będzie potrzebować dwukrotnie więcej żywności niż obecnie, a na razie wszyst