Skip to content
wtorek, 11 listopada, 2025
Latest:
  • Czy rząd zagra o miliardy? Źródło dodatkowych wpływów do budżetu leży w zasięgu ręki.
  • Światowy Dzień Zwierząt – Potrzeby psa i kota, czyli szczęśliwy pupil nie tylko od święta
  • Jesienna chandra? Zjedz kaszę na poprawę humoru!
  • Jak jeść lżej, a nadal smacznie? Lato w kuchni
  • Szkolna wyprawka – większy koszt lub ograniczenie wydatków Zakupy online nowym trendem
Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności

Nowy rok i Święta – noworoczne!

Aktualności i wiadomości prasowe: noworoczne plany i przepisy na zabawę

  • noworoczne.pl
  • Aktualności
  • Noworoczne
  • Nowy rok
  • Przepisy
  • Prezenty
  • Rozyrwka

Paskalizacja

Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności Paskalizacja

Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności

21 października 202124 października 2021 noworoczne.pl
Innowacyjne metody konserwacji żywności. Czym jest paskalizacja? Metody konserwacji żywności Paskalizacja

Innowacyjne metody konserwacji żywności. Czym jest paskalizacja?

15 września 202129 września 2021 noworoczne.pl
  • Przychodzi weganin na kolację
  • Wyzwanie małych i średnich firm: pracować mądrzej
  • Kanapkowy czekoladowy serek twarogowy
  • Wspólne gotowanie – sposób na spędzenie czasu z dzieckiem
  • OFF-owo z mBankiem
Ciekawe artykuły

Opiekun seniora pilnie poszukiwany: zawód ceniony na rynku pracy

Warszawa, maj 2019 r.Opiekun seniora pilnie poszukiwany:zawód ceniony na rynku pracyWedług prognoz Barometru Zawodów 2019 w Polsce w większości województw do deficytowych zawodów należą te związane z opieką osób starszyc

Sałatka z młodego bobu z serem Gouda i miętą

Sałatka z młodego bobu z serem Gouda i miętą
Przepis: Sałatka z młodego bobu z serem Gouda i miętąPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 0,5 kg młodego bobu• 50 g orzeszków piniowych• ½ pęczka świeżej mięty• 100 g

Jak nauczyć dzieci jeść zdrowo

Informacja prasowaWarszawa, 21 listopada 2018Jak nauczyć dzieci jeść zdrowoOtyłość to jeden z najpoważniejszych problemów zdrowotnych dotykający współczesnego społeczeństwa. Sprawa wydaje się jeszcze poważniejsza, gdy

Efekt Fake news

Efekt Fake news
Efekt Fake news (w biznesie, nauce, mediach)07-12-2017 | 10:49 | WarszawaInternet jest główną wylęgarnią fake news’ów uważa trzy czwarte respondentów, którzy wzięli udział w badaniu PAYBACK Opinion Poll. Problem fałszyw

Sycąca, aromatyczna zapiekanka bezglutenowa z makaronem teff, brokułami i mozzarellą

Sycąca, aromatyczna zapiekanka bezglutenowa z makaronem teff, brokułami i mozzarellą
Prosty przepis na aromatyczne danie bez glutenu jest świetnym pomysłem na obiad lub kolację na gorąco. Zapiekanka makaronowa jest nie tylko pyszna, ale także świetnie się prezentuje i dzięki temu można ja śmiało serwować go

Polacy coraz chętniej zamawiają online

Polacy coraz chętniej zamawiają online
Łódź, 3 marca 2020 r.Informacja prasowaPolacy coraz chętniej zamawiają online. Wyniki najnowszego raportu PizzaPortal.pl Do 2025 roku rynek zamówień jedzenia online wzrośnie ponad czterokrotnie. Pod koniec br. jego wartość

Kradzieże i uszkodzenia pojazdów – raport zagrożeń

Kradzieże i uszkodzenia pojazdów – raport zagrożeń
Informacja prasowaWarszawa, 18.09.2017 r.Kradzieże i uszkodzenia pojazdów – raport zagrożeńdla polskich firm transportowychJak wynika z badania przeprowadzonego przez markę VIAON, przedsiębiorcy oraz kierowcy zawodowi coraz

Zdalne przedszkole online w domu – czy jest możliwe?

Zdalne przedszkole online w domu – czy jest możliwe?Zamknięcie szkół i przedszkoli to trudne wyzwanie, które wymaga od rodziców zorganizowania rodzinnego dnia na nowo. Rodzice wymieniają się opieką nad maluchem, wymyślają

Niemcy ostrzej kontrolują busy

Niemcy ostrzej kontrolują busy
Warszawa, 24.05.2018r. Niemieckie służby kontrolne stosują nowe podejście do kontroli prawidłowej masy i zabezpieczenia ładunków, również o odniesieniu do pojazdów do 3,5 tony, zwanych potocznie busami. W przypadku stwierdze

PRACODAWCO, TO OSTATNI MOMENT! WYBIERZ PPK DLA SWOJEGO PRACOWNIKA

PRACODAWCO, TO OSTATNI MOMENT! WYBIERZ PPK DLA SWOJEGO PRACOWNIKA
KOMUNIKAT PRASOWYWarszawa, 25.06.2019Już od 1 lipca br. wszystkie firmy zatrudniające minimum 250 pracowników będą miały obowiązek zapisania pracownika do Pracowniczych Planów Kapitałowych. To już więc ostatnie dni na przy
Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności
Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności
Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności
Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności
Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności
Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności
Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności
listopad 2025
P W Ś C P S N
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
« lis    
Strony
  • Archiwum
  • Domena na sprzedaż, Kup domenę.
  • Nasze strony
  • Polityka praw autorskich
  • Privacy
  • Tematy
  • Współpraca
Tagi
#święta #BożeNarodzenie #wigiljaBoże Narodzenieczyżbyśdzień dzieckaDzień matkiDzień Matki 2017Dzień Matki 2018mikołajkiprezentysylwesterwalentynkiwielkanocwielkanoc 2015wielkanoc 2017wielkanocnewigiljaziemniaki a cukrzycaziemniaki faszerowaneŚwiętaświęta wielkanocne
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.

Więcej informacji na ten temat można znaleźć w dziale polityka prywatności/prywatność i wykorzystywania plików cookies/polityka cookies | Copyright © 2005 - 2025 by EYC.