Pomimo zaniku tradycji wielopokoleniowych domów Polacy cenią swoich dziadków. Jak wynika z badania opinii marki Optima Polacy najbardziej cenią swoich dziadków za ciepło i uśmiech (48,2%), a ponad połowa z nas chciałaby wyrazi
Informacja prasowaPoznań, 31 sierpnia 2016 rokuPrzepis na herbaciane ciasteczkaPodwieczorek to pora, którą najczęściej celebrujemy podczas wolnych weekendów, rodzinnych spotkań czy świąt. Na taką okazję warto przygotować
Informacja prasowaWarszawa, 22 lipca 2020 r.Sezonowe letnie smaki na talerzuOwocowo-warzywne inspiracje dla dzieci i rodzicówMaliny pomagają przy infekcji i wzmacniają organizm po wysiłku fizycznym. Zdrowe kości i zęby oraz s
Inf. prasowa Warszawa, 27.05.2019Lato to jedna z najbardziej wyczekiwanych pór roku. Jednak obok słońca i wysokich temperatur, przynosi nam także dokuczliwe owady. Ich ukąszenia mogą wywołać ból, obrzęk i swęd
Informacja prasowa,Poznań, 24 maja 2018 r.Zdrowa dieta może okazać się dla naszego organizmu w wielu przypadkach o wiele lepsza, niż zażywanie lekarstw. Już Hipokrates wiedział, że odpowiednie produkty spożywcze mają moc t
Już 8 listopada rozpocznie się Audio Video Show – druga co do wielkości w Europie wystawa dedykowana najlepszym urządzeniom ze świata dobrego dźwięku i obrazu. Stałym elementem wydarzenia jest specjalna strefa słuchawek, kt�
Informacja prasowaPoznań, 8 sierpnia 2018 r.Wakacje to czas wyjazdów, dzięki którym mamy okazje poszerzać swoją wiedzę o innych kulturach oraz poznawać nowe smaki. Przed daleką podróżą warto sprawdzić, jakich smakołykó
Informacja prasowaWarszawa, 25 czerwca 2019 r.Supertalerz – zaserwuj sobie bombę witaminową!Najbardziej wartościowe produkty to te, które ofiaruje nam sama natura. Nieprzetworzone świeże warzywa i owoce, chrupiące orzec
Informacja prasowaWarszawa, xx stycznia 2019 r.Spotkać możemy je w niemal każdym sklepie. Wśród bezwartościowych przekąsek pełnych pustych kalorii znaleźć możemy prawdziwe bomby odżywcze. O czym mowa? Bakalie to szybki sp
Otwórz z nami „Sezon na naleśnika”!W czerwcu lato wybuchło feerią barw. Pojawiły się utęsknione sezonowe zapachy i smaki. To idealny moment, żeby skorzystać z dobrodziejstw natury i czerpać z niej inspirację w kuchni. C