Awokado zapiekane z tuńczykiem i AldameremPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 2 awokado• 150 g filetu z tuńczyka• 300 g sera Aldamer MSM Mońki• ½ pęczka natki pietruszki�
Łódź, 3 marca 2020 r.Informacja prasowaPolacy coraz chętniej zamawiają online. Wyniki najnowszego raportu PizzaPortal.pl Do 2025 roku rynek zamówień jedzenia online wzrośnie ponad czterokrotnie. Pod koniec br. jego wartość
5 edycja Surowego Życia21-22 września w Warszawie odbędzie się 5 edycja Surowego Życia, czyli największego witariańskiego wydarzenia w Europie. Wykłady, ćwiczenia czy występy przeznaczone są dla osób, które nie chcą lecz
Informacja prasowaPoznań, 8 sierpnia 2018 r.Wakacje to czas wyjazdów, dzięki którym mamy okazje poszerzać swoją wiedzę o innych kulturach oraz poznawać nowe smaki. Przed daleką podróżą warto sprawdzić, jakich smakołykó
Jak zabezpieczyć środowisko pracy zdalnej? 7 rad dla pracownikówPandemia COVID-19 spowodowała, że prawie dwie trzecie firm przeniosło połowę lub więcej swoich pracowników do pracy zdalnej – wynika z badania przeprowadzoneg
Wdrożenie 5G zwiększy zużycie energii o 170%Wdrożenie sieci 5G to przełomowe wydarzenie dla branży telekomunikacyjnej. Ankietowani przez Vertiv operatorzy, również działający w Polsce, optymistycznie oceniają perspektywy bi
Warszawa, 17 października 2019Informacja prasowaGospodarka wodna a zmiany klimatuWoda warunkuje egzystencję każdego żywego organizmu, a niemal wszystkie gałęzie gospodarki potrzebują jej do prowadzenia swojej działalności.
Pomimo zaniku tradycji wielopokoleniowych domów Polacy cenią swoich dziadków. Jak wynika z badania opinii marki Optima Polacy najbardziej cenią swoich dziadków za ciepło i uśmiech (48,2%), a ponad połowa z nas chciałaby wyrazi
Informacja prasowaPoznań, 7 sierpnia 2018 r.Jagodowy zawrót głowy, czyli przepis na herbaciany koktajl z jagodamiLatem warto wykorzystać sezon na świeże owoce i poeksperymentować w kuchni. Różnorodność dostępnych na loka
Informacja prasowaPoznań, 16 lipca 2018 r.Od pokruszonego lodu z syropem owocowym, przez sorbety, po wachlarz lodów mlecznych z dodatkami na patyku, w rożku lub w pudełku. Tak ewoluowały lody od starożytności do XX w. Dzisiejs