Skip to content
niedziela, 14 września, 2025
Latest:
  • Czy rząd zagra o miliardy? Źródło dodatkowych wpływów do budżetu leży w zasięgu ręki.
  • Światowy Dzień Zwierząt – Potrzeby psa i kota, czyli szczęśliwy pupil nie tylko od święta
  • Jesienna chandra? Zjedz kaszę na poprawę humoru!
  • Jak jeść lżej, a nadal smacznie? Lato w kuchni
  • Szkolna wyprawka – większy koszt lub ograniczenie wydatków Zakupy online nowym trendem
Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy

Nowy rok i Święta – noworoczne!

Aktualności i wiadomości prasowe: noworoczne plany i przepisy na zabawę

  • noworoczne.pl
  • Aktualności
  • Noworoczne
  • Nowy rok
  • Przepisy
  • Prezenty
  • Rozyrwka

badanie Samsung

Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy AGD Kuchnia

Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy

6 czerwca 202112 czerwca 2021 noworoczne.pl
  • Wafle Familijne dzisiaj kończą 25 lat!
  • SOFITEL WROCLAW OLD TOWN ZAPRASZA NA WYJĄTKOWĄ WYSTAWĘ. POWSTAŁA WE WSPÓŁPRACY ZE SZKOŁĄ ARTYSTYCZNEGO PROJEKTOWANIA UBIORU
  • 20-22 kwietnia 2015 datą największej debaty o gospodarce
  • #ekodom – jak nauczyć dzieci segregacji odpadów?
  • Plaga manipulacji tacho, czyli walka ITD z nielegalnymi praktykami
Ciekawe artykuły

Wyśmienite desery na bazie lodów

Wyśmienite desery na bazie lodów
Warszawa, 18 sierpnia 2020 r.Orzeźwienie i słodkość w jednym, czyli wyśmienite desery na bazie lodów Jeżyki, Grześki i Śliwka Nałęczowska Lody Jeżyki, Śliwka Nałęczowska i Grześki to pyszna, zmrożona alternatywa dla

Sezon na rabarbar

Sezon na rabarbar
Informacja prasowaWarszawa, 19 czerwca 2017Sezon na rabarbarRabarbar dotarł do Polski wiele wieków temu, kiedy transportowany był wypełnionymi po brzegi łodziami przez rzekę Wołgę… z dalekich Chin. To smakowite warzywo zys

Kuchnia Zero Waste, czyli co zrobić z niewykorzystanym nabiałem

Kuchnia Zero Waste, czyli co zrobić z niewykorzystanym nabiałem
Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia

Fafernuchy, pokuczaj, parzybroda – jak dobrze znasz regionalne smaki?

Fafernuchy, pokuczaj, parzybroda – jak dobrze znasz regionalne smaki?
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi

Hotel przyjazny dla środowiska

Hotel przyjazny dla środowiska
Informacja prasowaWarszawa, 2 marca 2020 r.Bambusowe karty do pokoi w Mercure Gdynia CentrumHotel przyjazny dla środowiskaHotel Mercure Gdynia Centrum zastąpił plastikowe karty do pokoi bambusowymi. Rozwiązanie jest częścią

Bądź kulinarnie mocny – użyj słodkich przetworów do tradycyjnych dań

Bądź kulinarnie mocny – użyj słodkich przetworów do tradycyjnych dań
Bądź kulinarnie mocny – użyj słodkich przetworów do tradycyjnych dańSmakowita konfitura z dyni, wyśmienite gruszki w syropie, śliwki w aromatycznej zalewie– słodkie przetwory nie tylko możemy użyć do herbaty, gofrów

Herbaciane słodkości

Herbaciane słodkości
Informacja prasowaPoznań, 12 grudnia 2017 r.Herbata to zaraz po wodzie najpopularniejszy napój na świecie. Uwielbiamy pić ją pod różnymi postaciami: na gorąco, na zimno, z dodatkami, klasyczną, z mlekiem, czarną, bez cukru.

Aromatyczny wigilijny barszcz czerwony

Aromatyczny wigilijny barszcz czerwony
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.

Herbata na ostro

Herbata na ostro
Informacja prasowaPoznań, 9 stycznia 2018 r.Herbata na… ostroKiedy temperatura na zewnątrz zaczyna spadać do zera, nasz organizm bardziej niż zwykle narażony jest na różne infekcje. Chcąc go wesprzeć należy w odpowiedni

Wspomnienie lata. Mango i ananas bakaliowy duet w Twojej kuchni

Informacja prasowaWarszawa, 19 października 2016Wspomnienie lata. Mango i ananas bakaliowy duet w Twojej kuchniDojrzewające w ciepłym tajskim słońcu, złocisto-żółte, egzotyczne owoce mango i ananasa, są doskonałą propoz
Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy
Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy
Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy
Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy
Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy
Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy
Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach? Rzadsze zakupy, większe zapasy
wrzesień 2025
P W Ś C P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
« lis    
Strony
  • Archiwum
  • Domena na sprzedaż, Kup domenę.
  • Nasze strony
  • Polityka praw autorskich
  • Privacy
  • Tematy
  • Współpraca
Tagi
#święta #BożeNarodzenie #wigiljaBoże Narodzenieczyżbyśdzień dzieckaDzień matkiDzień Matki 2017Dzień Matki 2018mikołajkiprezentysylwesterwalentynkiwielkanocwielkanoc 2015wielkanoc 2017wielkanocnewigiljaziemniaki a cukrzycaziemniaki faszerowaneŚwiętaświęta wielkanocne
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.

Więcej informacji na ten temat można znaleźć w dziale polityka prywatności/prywatność i wykorzystywania plików cookies/polityka cookies | Copyright © 2005 - 2025 by EYC.