Świąteczne porządki last minute – z tymi produktami nadrobisz zaległości„Święta tuż, tuż” – od połowy listopada słychać to hasło na każdym kroku. Zamiast jednak zabrać się za porządki od razu, odkładamy je z
Informacja prasowaKraków, 22 listopada 2017Ciepło, estetycznie i w trosce o czyste powietrzeTermomodernizacja Politechniki KrakowskiejTrwają ostatnie prace ociepleniowe zabytkowych budynków Politechniki Krakowskiej przy ul. War
Informacja prasowaWarszawa, 17 września 2019 r.Spotkania prozdrowotne czy pokazy handlowe – o wprowadzaniu nas w błądSpecjalne zaproszenia na badania lekarskie, które finalnie okazują się handlową prezentacjąsą częstą
CZEKOLADA NA GORĄCO Z MALINAMIPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:– 1 tabliczki gorzkiej czekolady– Mleko np. Mleko Wiejskie 2% od OSM Piątnica 250 ml– Cukier wa
Informacja prasowaWarszawa, 12 września 2019 r.Trend dbania o sylwetkę nie wychodzi z mody. Niezależnie od sezonu, chcemy wyglądać zgrabnie i mieścić się w mniejszy rozmiar ubrań niż dotychczas. Żądni szybkiego rezultatu
Informacja prasowa, 27.03.2018Jak przeżyć Wielkanoc i nie utyćŚwięta wielkanocne, jak każde polskie, tradycyjne święta to przede wszystkim góry pysznego, ale również kalorycznego jedzenia. Jaja w majonezie, tłuste mięsa,
22.11.2016, WarszawaInformacja prasowa Skąd pochodzi twój tuńczyk?W dobie slow life przejrzysta ścieżka produkcji żywności jest czymś, czego domaga się coraz więcej świadomych konsumentów. marka Rio Mare postanowiła wyj
Czystym krokiem w Nowy Rok, czyli 6 sprytnych sposobów na szybkie porządki po imprezie sylwestrowejJedyną w swoim rodzaju sylwestrową noc chcesz spędzić z przyjaciółmi w domu bawiąc się na całego? Pamiętaj, im lepsza zabaw
Dyskonty w oczach Polaków – case study marki KiKOd kilku lat możemy obserwować ewolucję dyskontów w Polsce. Ich pozycja na rynku wciąż się umacnia, a Polacy nieprzerwanie wybierają je jako miejsce robienia zakupów. Z czego
Informacja prasowaPoznań, 31 stycznia 2018 r.Podwieczorek to posiłek jadany najczęściej między godziną 14:30 a 18.00. Jego zadaniem jest wypełnić czas między obiadem, a kolacją. Ostatnio coraz częściej jednak nazwa używa