Przepis kulinarnyKasza jęczmienna z dynią i kurkamiSkładniki:– 2 saszetka kaszy jęczmiennej grubej, np. marki Halina– 1 mała dynia piżmowa– świeży rozmaryn– sól, pieprz– olej rzepakowy tło
Informacja prasowaGrajewo, 11 sierpnia 2020Hasło „superfood” przewija się w mediach od kilku lat, ale co tak naprawdę oznacza? Jak się okazuje, często wybieramy tego typu produkty nieświadomie. Co więcej na polskim rynku j
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 12 czerwca 2018 rokuWakacje to czas urlopów, wypoczynku i ogólnego resetu. Chcemy zapomnieć
o codziennych obowiązkach, ale jednocześnie wolelibyśmy zachować w pamięci to, czego nauczyliśmy si�
Informacja prasowa15/03/2018Za sprawą polskiej firmy Passus SA testy aplikacji internetowych staną się dużo łatwiejszeAppStresser – nowe narzędzie do automatyzacji testów aplikacji wwwJuż niedługo będzie można dużo ł
Burger wegetariański z awokado i śliwką kalifornijskąSkładniki: 2 dojrzałe awokado 2 większe ząbki czosnku 1/2 szklanki nerkowców 4-5 suszonych śliwek kalifornijskich 4 czubate łyżki ugotowanej, jasnej
Wytrawne Walentynki: Przepis na oryginalny sernik na słono z łososiemRomantyczna kolacja przy świecach czy bombonierka pełna czekoladek w kształcie serca? Walentynkowe dylematy nie należą do najłatwiejszych. Na szczęście nie
Niezwykłe właściwości zdrowotne czarnego bzuCzarny bez już od pokoleń jest znany ze swoich prozdrowotnych właściwości. Jego szerokie spektrum działania, czyni z niego doskonały element w budowaniu naturalnej odporności org
Informacja prasowaPoznań, 24 lipca 2018 r.Domowe lody z tahiniLatem z uwagi na wysokie temperatury chętnie sięgamy po lody czy desery mrożone. Choć w każdej lodziarni czy supermarkecie znajdziemy wiele smaków i rodzajów taki
Na jesienne smutki – comfort food!Wszyscy znamy potrawy typu fast food. Na popularności nie traci też trend slow food, który przestaje być domeną wyłącznie drogich restauracji. A co kryje się pod tajemniczym określeniem com
Pyzata, złocista dynia jest prawdziwą królową jesieni. Cieszy kolorem, zachwyca smakiem,a w wielu domach zanim trafi do garnka, jest traktowana jako ozdoba. Dlaczego warto zaprosić ją do swojej kuchni? Odpowiedzi poszukaj u eksp