Warszawa, 18.06.2019 r.P&G rozpoczyna wieloletni program edukacji ekologicznej „Czysta Ziemia”Procter & Gamble, lider branży FMCG na świecie, rozpoczął w Polsce pierwszą edycję programu „Czysta Ziemia”. To wie
Pikantna zupa serowa z szynką i chiliPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 150 g szynki konserwowej• 300 g serka topionego kremowego MSM Mońki• 300 ml słodkiej śmietanki 18%•
Informacja prasowaPoznań, 4 czerwca 2018 r.Bubble tea to napój wymyślony przez mieszkańców Tajwanu w latach 80-tych. Od niedawna zyskuje popularność w Europie. Jeśli zastanawiasz się z czego przygotowywane jest bubble tea, g
Informacja prasowa TovagoPaździernik 2015Świątecznie i aromatycznie z Tovago – NOWOŚĆNiepowtarzalny, korzenny smak, któremu nie oprze się żaden łasuch – to znak rozpoznawczy piernika. A gdyby tak aromatyczność teg
Warszawa, 25.07.2018 r.Informacja prasowa Działalność Google od dawna wykracza już poza usługi samej wyszukiwarki. Każdego dnia gromadzi ona niewyobrażalną ilość informacji korzystających z niej osób. Według raportu gs.s
Informacja prasowaPoznań, 16 lipca 2018 r.Od pokruszonego lodu z syropem owocowym, przez sorbety, po wachlarz lodów mlecznych z dodatkami na patyku, w rożku lub w pudełku. Tak ewoluowały lody od starożytności do XX w. Dzisiejs
Informacja prasowaPoznań, 17 stycznia 2018 rokuKarnawał to kilka wyjątkowych tygodni w roku, kiedy o wiele częściej i chętniej uczestniczymy w zabawach i maskaradach. Ubieramy się wtedy w stroje ozdobione cekinami, falbanami c
Informacja prasowaPoznań, 26 marca 2018 r.Fiołki – jadalne, wiosenne kwiaty prosto z ogródka Coraz częściej w wielu restauracjach możemy spotkać się z daniami ozdabianymi jadalnymi kwiatami. Dzięki tego typu roślinom mo�
Choć lubimy kulinarne eksperymenty i coraz chętniej otwieramy się na nowe, mniej lub bardziej egzotyczne smaki, równie chętnie odkopujemy także stare przepisy naszych babć. Przepisy retro przeżywają ostatnio prawdziwy renesans
Bydgoszcz, 11 września 2017 r.Informacja prasowaMieszanka czerwonej i czarnej fasoli z kukurydzą, papryką oraz komosą ryżową tworzą wegańskie Chili con quinoa. To propozycja idealna na rozgrzewający, sycący posiłek i nowo�