Warszawa, 23 grudnia 2019 r. SOFITEL WROCLAW OLD TOWN ZAPRASZA NA WYJĄTKOWĄ WYSTAWĘ. POWSTAŁA WE WSPÓŁPRACY ZE SZKOŁĄ ARTYSTYCZNEGO PROJEKTOWANIA UBIORUArt de Noël, czyli celebracja Bożego Narodzenia jest dla Sofitel Hotels
Składniki:• dynia piżmowa• 4 łyżki oleju rzepakowego• 1 średnia cebula• 300 g mięsa mielonego• 100 ml wody• 3 ząbki czosnku• 3 łyżki krojonych pomidorów z puszki• 2 gałązki świeżego rozmarynu• 1
Lekki kawałek chleba –pieczywo chrupkie częstszym gościem na stołach PolakówJak zmieniają się nawyki żywieniowe Polaków w codziennej diecie? Zaobserwować to możemy przede wszystkim na podstawie najbardziej podstawowego p
Informacja prasowa – Hochland PolskaListopad 2019Przepis na mini wieńce marchewkowe z serem kremowym goudaCiasto z marchewki jest puszyste, mięciutkie, a do tego bardzo proste i szybkie w przygotowaniu. Wypróbuj przepis na mini
Informacja prasowaWarszawa, 4 czerwca 2018 r.Niezwykle popularna w kulinarnej blogosferze i mediach społecznościowych Buddha Bowl to nic innego jak pełnowartościowy, zdrowy i kolorowy posiłek podany w misce wypełnionej po brzeg
Informacja prasowaŁódź, 15 grudnia 2017 r.Nie każdy wie, że przebywanie na mrozie pomaga w pozbyciu się zbędnych kilogramów. O tej porze roku sporą część wolnego czasu spędzamy jednak w domu, np. oglądając filmy. Czę�
Wielkimi krokami zbliża się jedno z ulubionych świąt dzieci, także tych starszych – Mikołajki. Kto z nas, będąc maluchem, w wieczór poprzedzający 6. grudnia nie mógł z emocji zasnąć? A rano, jeszcze przed dzwonkiem
12 grudnia 2017 Cicha noc, spokojna noc… Niekoniecznie, zwłaszcza jeśli mowa o polowaniuna prezenty. Kolejki, walka o najlepsze ceny i poszukiwanie oryginalnych podarków. Jednym słowem: stres. Im bliższa perspektywa wyprawy na
Warszawa, 07.03.2018PARANIENORMALNI SZUKA TALENTÓW WE WROCŁAWIUDuet – Kabaret Paranienormalni – szuka talentów do swojego zespołu. Castingi zostaną przeprowadzone we Wrocławiu i Warszawie. Najbliższy już 24 marca 2018
Marco Ghia,szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:PASTA ALL’AMATRICIANASkładniki (dla 4 osób):500 g spaghetti125 g guanciale di Amatrice (wędzone wieprzowe podgardle)100 g starteg