Warszawa, 4 listopada 2019 r.Solidarność i Goplana polecają na świętaUnikalne puszki z pralinami, kolekcja karmelowych figurek, Śliwka Nałęczowska w „damskiej torebce” i… Złoty Kuferek pełen smakołyków – to tylko
Praca dla miłośników słodyczy! Czy praca może być słodka? Na to pytanie odpowiadamy: TAK. Właśnie taką oferuje agencja zatrudnienia Manpower, która prowadzi rekrutację pracowników dla firmy Mondelēz International, świa
Informacja prasowaPoznań, 9 listopada 2017 rokuZrób na przekór jesieni! Przepis na rozgrzewającą herbatę Listopad to najtrudniejsza dla naszego samopoczucia pora roku. Jest pochmurne i deszczowo, a temperatura bywa już iści
Informacja prasowaWarszawa, 17 października 2019 r.Czasy, w których żyjemy, gwarantują nam dostępność wszystkich produktów, na jakie tylko mamy ochotę. Nie jest już problemem znalezienie truskawek czy rzodkiewek w połowie
Warszawa, 29 grudnia 2017 r.3 porady – jak zadbać o porządek w mieszkaniu przy małym dzieckuPojawienie się w domu nowego członka rodziny to jeden z piękniejszych momentów, ale również duże wyzwanie, aby przystosować mies
Baza, organizacja, inspiracja. Przygotuj pokój dla uczniaKoniec przedszkola i pójście do szkoły to dla kilkulatków jedna z najpoważniejszych zmian w życiu. W przypadku starszych dzieci, powrót do niej po wakacjach również by
Komentarz do badania „Zdrowe żywienie a przyszłość dzieci” Partnerstwa dla ZdrowiaElżbieta Lange, psychodietetyk, ekspert programu Śniadanie Daje Moc.Czy wiesz, że dzieci, które nie jedzą śniadań, mają problemy z konc
Informacja prasowaWarszawa, 6 lipca 2018Podczas mundialowych ćwierćfinałów postaw na paluszki z kurczaka z domowym keczupem!Ćwierćfinały piłkarskich Mistrzostw Świata to czas, kiedy emocje sięgają zenitu. Skorzystaj z pom
17.09.2020Za tydzień rusza projekt pilotażowy „Kobieca infolinia – Gedeon Richter i Fundacja Edukacji Społecznej w trosce o zdrowie kobiet”Już 24 września wystartuje bezpłatna infolinia dla pełnoletnich kobiet, które zn
Trudno wyobrazić sobie Wielkanoc bez tradycyjnych wypieków – puszystych bab i wielobarwnych mazurków. Święta to także idealny czas na cukiernicze eksperymenty, których bazą mogą być klasyczne kremy i musy, idealne do wypeł