Informacja prasowaŁódź, 27 listopada 2018Idealny prezent gwiazdkowy dla niego Święta zbliżają się wielkimi krokami. Co za tym idzie, należy już poważnie myśleć o wyborze prezentów, którymi obdarujemy bliskich. O ile z
Informacja prasowaPoznań, 29 maja 2018 r.Dzisiejsi smakosze zwracają uwagę nie tylko na smak dania. Obecnie na równi stawiany jest także jego wygląd. Jedzenie nie spełnia już dla nas jedynie funkcji czysto praktycznej, ma ró
Czas na grillowanie!Najlepszy sposób na spędzanie czasu, to sport i oczywiście grillowanie. Wysiłek wzmaga nasz apetyt stąd najchętniej sięgamy po wędliny z dużą porcją białka lekko zrumienione na ruszcie. Z okazji otwarci
Informacja prasowaWarszawa, 28 września 2020 r.Co mają ze sobą wspólnego Grecja, Chorwacja, Hiszpania i Turcja?Grecja, Chorwacja, Hiszpania i Turcja należą do najpopularniejszych kierunków podróży Polaków. To kraje kojarz
Plan z datą realizacji – 9 nowych sklepów KiK w sezonie wakacyjnymRynek centrów handlowych w Polsce można określić mianem dojrzałego, czego objawem jest chociażby przybierający na sile trend modernizacji i przebudowy istnie
Informacja prasowaWarszawa, 14.11.2017 r.Czy kobiety mają szansę na pracę w branży TSL?W Europie co dwudzieste miejsce pracy oferowane jest w branży transportowej – tak wynika z doniesień Komisji Europejskiej. Organ wskazuj
Lista potraw, których składnikiem są ziemniaki jest równie długa co historia obecności tego warzywa na europejskich stołach. Organizacja Narodów Zjednoczonych ds. Wyżywienia i Rolnictwa (FAO), chcąc podkreślić znaczenie tej
POSADŹ 100 000 DĘBÓW ZE SZTYGAREM!Producent EKOGROSZKU SZTYGAR® – SYNERGIO GROUP SA – sfinansuje jesienią 2019 roku posadzenie 100.000 dębów. Las dębowy zostanie odnowiony w Nadleśnictwie Rytel, który najbardziej
INFORMACJA PRASOWA15.09.2017, ŁódźJak zmienić nawyki żywieniowe u dzieci?Chipsy, słodkie napoje i kaloryczne desery – to często podstawowe składniki dziecięcej diety. Początek roku szkolnego to znakomity moment, by zmien
Wegańska czekolada ze śliwkami kalifornijskimi i prażonymi migdałami¬– jadalny prezentPrzepis autorstwa erVeganSkładniki: ⅓ szklanki oleju kokosowego, rozpuszczonego 3 większe łyżki kakao w proszku (bez cukru, o