Warszawa, 25.08.2020 r.Czerwone, żółte, a nawet brązowe, pełne smaku i aromatu – takie są właśnie polskie pomidory. Chętnie sięgamy po nie jako dodatek do kanapek, sałatek, jako składnik zup i sosów. Ale nie wszyscy wie
Informacja Prasowa13 WRZEŚNIA 2019Grupa Orbis i Accor współorganizatorem Gdańsk Business RunWSPÓLNA INICJATYWA HOTELI W TRÓJMIEŚCIETrójmiejskie hotele należące do Grupy Hotelowej Orbis po raz czwarty zaangażowały się w
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Zaplanowanie menu na cały dzień nie jest prostą sprawą. Często, pomimo zbilansowanych posiłków dopada nas nieopanowana chęć na dodatkową przekąskę. Po co warto wówczas sięgną�
KOMUNIKAT PRASOWYWarszawa, 22.07.2019PRZEDSIĘBIORCO, OD STYCZNIA 2020 ROKU ZAPŁACISZ WYŻSZĄ SKŁADKĘ ZUS!W czerwcu br. rząd przedstawił prognozy makroekonomiczne zawarte w założeniach projektu budżetu państwa na kolejny r
Informacja prasowa – Hochland PolskaLuty 2018Zima pełna aromatów!Zima to czas w którym szczególnie chętnie sięgamy po rozgrzewające i sycące potrawy. Krem z soczewicy z dodatkiem kurkumy, czarnuszki i orientalnych przypraw
Informacja prasowaPoznań, 30 maja 2018 r.Kiedy słupki rtęci wskazują coraz wyższą temperaturę, szukamy skutecznych metod na ochłodzenie organizmu. Co prawda najlepszym sposobem jest picie ciepłych napojów, jednak nie każdy
Informacja prasowaPoznań, 18 października 2017 r.Poranne wstawanie z łóżka nie należy do najprzyjemniejszych czynności. Dźwięk budzika i świadomość, że trzeba iść do pracy lub szkoły zwykle nie napawa nas optymizmem.
W Warszawie zagrają największe piłkarskie talenty w Polsce.Po wielu miesiącach sportowej rywalizacji nadszedł czas na Finał Ogólnopolski XVIII edycji Turnieju „Z Podwórka na Stadion o Puchar Tymbarku”, w których mistrzowi
Informacja prasowaPoznań, 5 marca 2019 r.Boski rooibosUprawiany lokalnie, uwielbiany globalnie. Rooibos, znany także jako czerwonokrzew, pochodzi ze stromych gór Południowej Afryki. Jego przypominające igły liście nie zachęc
Informacja prasowaWrocław, 28 września 2016 Jesienne smaki Zamku Topacz – befsztyk tatarski z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybami i piklowaną cebuląGrzyby to niewątpliwe jeden z największych przysmaków jesieni. Uwie