Jesienne gofry orkiszowo – dyniowe z gruszką. Naturalnie dobre dla dużych i małych łasuchówSezon dyniowy w pełni, warto więc wprowadzić to wyjątkowe warzywo do codziennego, jesiennego menu. Oprócz tradycyjnej dyniowej zupy
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2019 r.Słodkości z okazji Dnia Piekarzy i Cukierników15 marca obchodzić będziemy Dzień Piekarzy i Cukierników. To niezwykle słodkie święto przypada w rocznicę wspomnienia św. Klemensa,
Trudno wyobrazić sobie Wielkanoc bez tradycyjnych wypieków – puszystych bab i wielobarwnych mazurków. Święta to także idealny czas na cukiernicze eksperymenty, których bazą mogą być klasyczne kremy i musy, idealne do wypeł
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.ZIEMNIACZANE KULECZKI Składniki:50
Przepis na sałatkę z uszkami z pieczarkami, pomidorkami koktajlowymi, świeżym szpinakiem i talarkami z oliwekSałatka z uszkami to świetny pomysł na lunch lub przekąskę. Jest lekka, wyśmienicie smakuje, ale także wspaniale p
Warszawa, 24 sierpnia 2020 r.Apetycznie przyprawiona saÅ‚atka – ZioÅ‚a do saÅ‚atek Appetita z linii Ewy WachowiczKolorowe, peÅ‚ne witamin, bogate w cenne mikroelementy, smaczne, zdrowe saÅ‚atki i surówki sÄ… niezastÄ…pione w c
Aromatyczne kotleciki z kaszÄ… jaglanÄ… i pastÄ… sezamowÄ… – bez jaj i buÅ‚ki tartej – dla dorosÅ‚ych i dzieci już po 12 miesiÄ…cu! Poniżej przepis na pyszne kotleciki, w których rozsmakujÄ… siÄ™ zarówno doroÅ›li jak i dzi
Informacja prasowa Poznań, 10 sierpnia 2017 rokuPrzepisy na orzeźwiające herbaty mrożoneNadeszły wyczekiwane upały.
Informacja prasowaPoznań, 28 września 2016 rokuCztery powody, dla których warto pić herbatę jesieniąLato powoli dobiega końca, przed nami zatem jesień, która przyniesie zmienną pogodę, krótsze dni i zimniejsze noce. W ty
Informacja prasowa BRACIA SADOWNICYwrzesień 2018 r.Prosto, zdrowo, pysznieDrugie śniadanie od Braci SadownikówW wirze codziennych obowiązków często zapominamy o tym, jak ważnym posiłkiem jest drugie śniadanie. Pomijamy je