Informacja prasowa – Hochland PolskaCzerwiec 2018Aromatycznie i z włoską nutą…Cannelloni ze szpinakiem i kremowym serem Hochland!Uwielbiamy śródziemnomorska kuchnię! Siła ich niepowtarzalnego smaku tkwi w prostocie, pom
Jak technologie poprawią jakość powietrza w miastach?Wśród 20 najbardziej zanieczyszczonych europejskich miast aż 16 leży w Polsce. W ubiegłym roku w Krakowie dopuszczalny poziom zapylenia był przekroczony przez 188 dni. Pr
Limoges, Francja, 15 listopada 2018 r.Legrand przejmuje firmę Netatmo – największego francuskiego producenta rozwiązań smart home Umowa przejęcia Netatmo umacnia pozycję Legrand w segmencie internetu rzeczy (IoT) i jest istot
Informacja prasowaWarszawa, 30 wrzesień 2020RUSZYŁA PIERWSZA EDYCJA AKCJI SPOŁECZNEJ PRZYGOTOWANEJ PRZEZ FUNDACJĘ SARIGATO, AUTORA #KARMIMYPSIAKI I POMELO CATERING W 2018 roku w schroniskach w Polsce przebywało 107 325 psów o
Plany to zadania z datą realizacji– KiK podsumowuje 2018 rok w PolscePrzekroczenie liczby 250 sklepów, działalność prospołeczna, osiągnięcie 1.000.000 polubień na fanpage marki na Facebooku, a co za tym idzie utrwalanie wi
Warszawa, 02.09.2019 r.Złap złote nagrody w loterii „Złotobranie” Solidarności!Jesienne dni osłodzą i ozłocą kultowe praliny Śliwka Nałęczowska i Złota Wiśnia. Od września do końca listopada potrwa przygotowana prz
Wytrącone z rutynyPrzed pandemią większość kobiet żyła w permanentnym niedoczasie i napięciu myśląc, że inaczej we współczesnym świecie po prostu się nie da. Kwarantanna wytrąciła Polkiz rutyny i pokazała, że jednak
Informacja prasowaWarszawa, 7 listopada 2017Śniadania powinny być proste i łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie dostarczać nam niezbędnych składników odżywczych, które dodadzą nam energii na cały dzień. Doskonale sprawd
Wypowiedź: Justyną Zajchowską, specjalistką WWF Polska ds. zrównoważonego rybołówstwa. Około 30% światowych zasobów ryb jest przełowionych, a aż 60% poławianych na najwyższym możliwym poziomie. Problem jest na tyle pow
Kraków, 12 lipca 2019 r. Informacja prasowaKarty menu w krakowskich restauracjach po letnich zmianach!Lato grillem stoi, a miłość do dań z rusztu rośnie wraz z każdym stopniem temperatury, właśnie dlatego zmieniają się ta