Informacja prasowaWarszawa, 2 marca 2020 r.Bambusowe karty do pokoi w Mercure Gdynia CentrumHotel przyjazny dla środowiskaHotel Mercure Gdynia Centrum zastąpił plastikowe karty do pokoi bambusowymi. Rozwiązanie jest częścią
Informacja prasowaWarszawa, 3 czerwca 2018r.5 sposobów na bezpieczne przechowywaniewartościowych przedmiotów podczas podróżyPodróżowanie do najdalszych zakątków świata to niesamowite doświadczenie. Można zobaczyć miejs
Komunikat prasowyWałbrzych, 11 października 2017 19 października w showroomie Art-Passion w Piasecznie odbędzie się wernisaż prac Anastazji Markowicz, ukraińskiej malarki tworzącej w nurcie surrealizmu. Wystawa „Parada Plan
Informacja prasowaPoznań, 16 kwietnia 2018Śniadanie daje siłę i energię na cały dzień, a dodatkowo reguluje układ trawienny, dlatego jest uznawane za najważniejszy posiłek w ciągu doby. O tym, dlaczego rano warto jeść pe
Warszawa, 9 listopada 2020 r. Gęsina na św. Marcina – gęsie mięso w wydaniu Ewy Wachowicz11 listopada na imieninach Świętego Marcina króluje… gęsina. Aby przybliżyć tradycję spożywania tego szlachetnego mięsa, najpi�
Informacja prasowaPoznań, 26 lutego 2018 r.„Five o’ clock”, czyli godzina 17.00, to według Brytyjczyków najlepszy moment na chwilę przerwy ze lekką przekąską i filiżanką herbaty. Wiecie skąd się wzięła tradycja spo
Informacja prasowa,Poznań, 7 marca 2018 r.Dorosły człowiek powinien dostarczać swojemu organizmowi 2-2,5 l płynów dziennie. Przedział ten zmienia się w zależności od płci, poziomu aktywności fizycznej czy stanu zdrowia. J
Informacja prasowaPoznań, 04 kwietnia 2018 r.Jeśli lubimy potrawy w słodkim wydaniu, to warto spróbować amerykańskich placuszków pancakes. To bardziej puszysta wersja polskich naleśników, która sprawdzi się jako posiłek o
Informacja prasowaPoznań, 19 stycznia 2018Wspólne chwile z Babcią i Dziadkiem przy herbacie Dzień Babci czy Dziadka, mimo że przypada w zimową porę roku, jest pełen ciepła. Te wyjątkowe święta warto spędzać z właśnie
Istnieje potwierdzony przez naukowców związek pomiędzy postrzeganym kolorem, a wzrostem apetytu. Nic dziwnego więc, że w przypadku produktów spożywczych istotne są nie tylko walory smakowe, ale i estetyczne. Obecność barwnik�