Wielkimi krokami zbliża się koniec roku szkolnego. Zanim jednak nasze pociechy wyjadą na kolonie i obozy wakacyjne, zastanawiamy się nad upominkami dla wychowawców czy ulubionych nauczycieli. Coraz częściej decydujemy się na tr
KOMUNIKAT PRASOWYWarszawa, 25.06.2019Już od 1 lipca br. wszystkie firmy zatrudniające minimum 250 pracowników będą miały obowiązek zapisania pracownika do Pracowniczych Planów Kapitałowych. To już więc ostatnie dni na przy
Informacja prasowaWarszawa, 24 czerwca 2019Odpowiednia dieta podstawą walki z cukrzycą27 czerwca – Światowy Dzień Walki z CukrzycąCukrzyca to choroba cywilizacyjna, która coraz częściej dotyka nawet dzieciw wieku wcz
Nowoczesne technologie powinny przede wszystkim poprawiać jakość codziennego życia. To właśnie dzięki nim sprzątanie nie jest już czynnością mało lubianą, a wręcz przyjemną. Jak to możliwe? Odpowiedzią są innowacyjne
Ze względu na wysoką zawartość białka oraz cennych wartości odżywczych, rośliny strączkowe są jednym z podstawowych elementów diety wegeteriańskiej i wegańskiej. Jednak mogą być również głównym składnikiem typowo mi
Informacja prasowaŁódź, 11 grudnia 2019 Sylwester ma styl, a Ty?Noc sylwestrowa zbliża się wielkimi krokami. Trzeba więc pomyśleć jak się ubrać aby stary rok zakończyć, a nowy rozpocząć w najlepszym stylu. Jeśli tylko
Deser ryżowy z mango Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– Ryż 1 szklanka– Mango pokrojone w kostkę
Informacja prasowa21.02.2020 r.Slow life w SzczawnicyMarzy Ci się prawdziwy relaks? Chcesz zwolnić, wziąć głęboki oddech i zregenerować siły w otoczeniu pięknej przyrody? A może masz ochotę na Wielkanoc poza domem i prawd
Wiosenna metamorfoza kuchni. Jak szybko odnowić kuchenne szafki?Nowa kuchnia w jeden weekend? To możliwe. Podpowiadamy sposoby, które przynoszą naprawdę błyskawiczne efekty.Siła detaluZacznijmy od tego, co możesz zmienić na
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”INFORMACJA PRASOWANa horyzoncie widać już Wielkanoc, ale wciąż jest czas, aby przygotować specjały na te wyjątkowe święta. Jajko, czyli kulinarnego bohatera wielkanocnego