Informacja prasowa, 27.03.2018Jak przeżyć Wielkanoc i nie utyćŚwięta wielkanocne, jak każde polskie, tradycyjne święta to przede wszystkim góry pysznego, ale również kalorycznego jedzenia. Jaja w majonezie, tłuste mięsa,
Warszawa, 22 marca 2018 r.Autor: Konrad Gałaj-Emiliańczyk, Ekspert ds. ochrony danych, ODO 24. Administrator bezpieczeństwa informacji, prawnik. Wykładowca licznych konferencji i seminariów, autor branżowych szkoleń z zakresu o
Informacja prasowaWarszawa, 5 września 2019 r.Ochota na słodkie potrafi dopaść w najmniej oczekiwanym momencie i nie lubi czekać. Choć wybory na „słodkim głodzie” bywają nie do końca racjonalne, coraz częściej szukamy
MATERIAŁ PRASOWYPiękna mama – beauty poradnik medycyny estetycznejPrzeglądasz się w lustrze i zastanawiasz się, gdzie jest ta piękna dziewczyna sprzed ciąży? Czas po porodzie, to idealny moment aby zadbać o własne cia
Informacja prasowaPoznań, 19 czerwca 2018 r.Z czym to się je – pasta tahiniKuchenne upodobania Polaków od jakiegoś czasu rozszerzają się o potrawy i składniki pochodzące z Bliskiego Wschodu. Coraz częściej można spotka�
Jak uniknąć powszechnego w środku sezonu zimowego przeziębienia lub grypy? Jednymz kluczowych elementów jest odpowiednia dieta, która dostarczy organizmowi niezbędnych witamin i mikroelementów. Jeden z najlepszych pomysłów n
Informacja prasowaWarszawa, 16 września 2019Napoje pochodzenia roślinnego w diecie wegetariańskiej i bezmlecznejNapoje roślinne, zwane również „mlekami roślinnymi” są bardzo popularne zarówno wśród osób, które wykl
Informacja prasowaPoznań, 24 lipca 2018 r.Domowe lody z tahiniLatem z uwagi na wysokie temperatury chętnie sięgamy po lody czy desery mrożone. Choć w każdej lodziarni czy supermarkecie znajdziemy wiele smaków i rodzajów taki
Witaj w WordPressie. To jest Twój pierwszy wpis. Zmodyfikuj go lub usuń, a następnie rozpocznij blogowanie!…
Informacja prasowa FLORINA7 sierpnia 2018 r.Trendy w kuchni – wielki powrót emaliiCo warto wiedzieć o naczyniach emaliowanychNiegdyś były podstawowym wyposażeniem niemal każdej kuchni, potem odeszły nieco w zapomnienie