Informacja dla mediówŚwiatowej sławy joginka Kino MacGregor w PolsceWarszawa, 12 sierpnia 2020 r.Kino MacGregor, światowej sławy amerykańska nauczycielka Ashtanga jogi, poprowadzi weekendowe warsztaty, które odbędą się w p
Informacja prasowaPoznań, 11 września 2018 r.Jeżeli chodzi o właściwości zdrowotne, herbata szczyci się bardzo długim i imponującym CV. W ciągu kilku tysięcy lat wielokrotnie przekonała nas o swoim kojącym i regenerując
Informacja prasowaWarszawa, 2 września 2019 r.Sekrety ziemniaków – co kryje się tuż pod skórką?Ziemniaki, uważane przez wielu za tuczące, są źródłem cennych witamin i składników odżywczych, m.in. witaminy C, potasu
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, dn. 09.11.2020Elastyczne biura znów na topieWraz z rozpowszechnieniem się elastycznego modelu pracy zyskaliśmy pewność, że biu
Możliwości w zakresie smarowania pieczywa jest wiele: tłuszcze, pasty warzywne, serki śniadaniowe. Ponad 83% Polaków deklaruje jednak, że do smarowania pieczywa wybiera produkty tłuszczowe, takie jak: masło, miękka margaryna l
Informacja prasowaWarszawa, 5 lutego 2018Czas na rozgrzewające napoje ze Złotymi OwocamiPomysłów na rozgrzewające napoje jest mnóstwo! Jednak co wybrać, aby było nie tylko smacznie, ale i zdrowo? Proponujemy sięgnąć po ro
V. Sałatka z ziemniaków do grillowanych kiełbasekInspiracja zaczerpnięta z bloga www.kuchniaipodroze.blogspot.com. Do przygotowania sałatki idealnej do grillowanych kiełbasek zaprasza Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek, p
Warszawa, 03.09.2019 r.Nowe opakowania Złota Wiśnia w nowej, stylowej szacie Elegancko zapakowane praliny to uniwersalny, niezobowiązujący prezent z klasą na każdą okazję. Teraz wyjątkowe wiśnie w likierze Solidarności ku
Informacja prasowa FLORINAGrudzień 2017Sztuka mądrego smażenia w pięciu krokachSmażenie – czynność, którą w kuchni wykonuje codziennie większość z nas, wydaje się być banalnie prosta. Jednak by prawidłowo usmażyć
Przepisy szefa kuchni Marcina Budynka, ambasadora kampanii„Warzywa i owoce – na szczęście”Burger wołowy na plackach z cukinii z keczupem z jabłek Składniki (dla 4 osób):• 600 g mięso wołowego mielone (1:1 szpond