Autor: Konrad Gałaj-Emiljańczyk, Ekspert ds. ochrony danych, ODO 24. Administrator bezpieczeństwa informacji, prawnik. Wykładowca licznych konferencji i seminariów, autor branżowych szkoleń z zakresu ochrony danych […]
Informacja prasowa Poznań, 7 lutego 2018 r. Romantyczne chwile… przy herbacie Walentynki to święto zakochanych, które przypada 14 lutego, czyli w dniu, kiedy obchodzone jest […]
Warszawa, 19 sierpnia 2019 r. Informacja prasowa 5 nieoczywistych sposobów na wykorzystanie sody oczyszczonej W dobie wszechobecnego konsumpcjonizmu, coraz częściej szukamy porad i sprawdzonych sposobów […]
Informacja prasowa FLORINA Grudzień 2017 Korzenne nuty wszystkim kojarzą się z Bożym Narodzeniem i wyjątkowym aromatem makowców oraz serników. Oryginalnego smaku cynamonu, imbiru i goździków […]
POSADŹ 100 000 DĘBÓW ZE SZTYGAREM! Producent EKOGROSZKU SZTYGAR® – SYNERGIO GROUP SA – sfinansuje jesienią 2019 roku posadzenie 100.000 dębów. Las dębowy zostanie odnowiony […]
Jeszcze więcej smaku – sekrety karmelizacji i rumienienia Złocisty kolor, słodki, delikatnie śmietankowy smak i wyjątkowy aromat – któż potrafi oprzeć się karmelowym słodkościom? Karmel […]
Ciesz się smakiem zimnych lodów i gorącej kawy – bez bólu zębów! Słodki sorbet truskawkowy czy rożek o smaku słonego karmelu z bitą śmietaną i […]
Informacja prasowa Poznań, 31 stycznia 2018 r. Podwieczorek to posiłek jadany najczęściej między godziną 14:30 a 18.00. Jego zadaniem jest wypełnić czas między obiadem, a […]
Warszawa, 23.12.2020 r. Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – […]
Wrzuć na luz! Czas na ferie! Snowboard, narty, spacery w górskiej scenerii… wybieracie się na ferie zimowe? Koniecznie zabierzcie ze sobą smaczne, pożywne i zdrowe […]