Kategoria : Data publikacji: 26.02.2018 Jedzenie to nie tylko przyjemność, ale także fundament i podstawa dobrego funkcjonowania organizmu. Komponując menu na kolejny dzień nie powinniśmy […]
Informacja prasowa Warszawa, 11 września 2017 r. Kulinarnie mocni są wszędzie Nawet z prostych i niedrogich składników, ziół i przypraw można przygotować smaczne, pomysłowe dania. […]
Informacja prasowa Warszawa, 12 września 2017 Czas na bakaliowe świeże zbiory Wrzesień to dobry czas, w którym dojrzewają najbardziej wartościowe w składniki odżywcze owoce i […]
Jeszcze kilka lat temu bezmięsna dieta wydawała się rzeczą prawdziwie egzotyczną. Tymczasem z roku na rok liczba osób rezygnujących z mięsa rośnie w zaskakującym tempie. […]
Domowy skarbiec letnich smaków – jak stworzyć funkcjonalną spiżarnię? 14.09.2017 Powoli zapominamy o słonecznym lecie, a z tyłu głowy mamy już początek jesieni – zwłaszcza, […]
Informacja prasowa – Diamant Styczeń 2018 Mandarynkowe słodkości na zimowe popołudnia z Diamant Mówi się, że zimą Polak w 90% składa się z… mandarynek! […]
Ubrania i przybory szkolne? Już nie – Polacy stawiają na tech-wyprawki szkolne • Na komputery i gadżety elektroniczne do wyprawki szkolnej w tym roku Polacy […]
Warszawa, 20 grudnia 2019 Informacja prasowa Postanowienia noworoczne: co zrobić, aby więcej zaoszczędzić? 8 procent. Jak wynika z badania University of Scranton, zaledwie tyle osób, […]
Awokado zapiekane z tuńczykiem i Aldamerem Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy Składniki: • 2 awokado • 150 g filetu z tuńczyka […]
Informacja prasowa Warszawa, 27 grudnia 2017 5 sprawdzonych sposobów na sylwestrowe szaleństwo Ostatni dzień roku, to jedna z nielicznych okazji, aby spotkać się w gronie […]